A free template from Joomlashack

A free template from Joomlashack

Home arrow Activiteiten arrow De Grashoek is weer schoon... en zonnig!
De Grashoek is weer schoon... en zonnig! Afdrukken
Saturday 29 May 2010

Zonnig en schoon En de Grashoek is weer schoon!
Een aantal buurtbewoners heeft 's morgens vanuit de kluskeet meteen al de handen uit de mouwen gestoken, door de wijk vrij te maken van zwerfafval. Alle Grashoekers mochten een knijper en een vuilniszak op komen halen bij de kluskeet die geparkeerd stond op de Grasstrook.
En er is best veel opgehaald! Een kilo of twaalf hebben we in ontvangst genomen. En daar zaten wel een paar hele zware stukken bij: Loran heeft met zijn vader bijvoorbeeld de wadi's schoon gemaakt, en heeft onder andere een knalpijp en een autoband ingeleverd...
Ook de andere bewoners hebben goed de ogen open gehouden, en de wijk mee schoon gemaakt. De prijs voor de zwaarste vuilniszak-met-zwerfafval, een kadobon van Intertoys, is gewonnen door de familie Joosten.

We hadden dit jaar afgesproken met "Het Goed" dat zij bruikbare spullen op kwamen halen voor in de kringloopwinkel - ook daar tevreden gezichten. Ze hebben twee keer moeten rijden!

Een ander onderdeel van de WijkOpruimDag is de vrijmarkt. Ook daar was het, mede door het mooie weer, gezellig druk. De ene kraam had meer omzet dan de andere. En soms waren er meer verkopers dan kopers, maar mede door het mooie weer was het toch voor de meesten een mooie en succesvolle dag.
Ook het aangrenzend terras had niet te klagen over bezoekers. Er zijn vele bekers koffie, thee en chocomel, 15 liter ranje, een kilo spekjes, paaseieren, en 250 koekjes doorheen gegaan...

Hier vindt u alvast een aantal foto's van deze gezellige dag. Heeft u zelf foto's gemaakt, en wilt u ze delen, dan ontvangen we ze graag!

 
< Vorige   Volgende >
Joomla Templates by Joomlashack