A free template from Joomlashack

A free template from Joomlashack

Home arrow Laatste nieuws arrow Film: HutHuisjes
Film: HutHuisjes Afdrukken
Friday 15 February 2013

HutHuisjes MeerhovenAfgelopen zomer werden op het braakliggende terrein van Landhof-Zuid tien houten geraamtes geplaatst. Op de tijdelijke 'bouwlocatie' mochten kinderen de bouwsels optuigen tot heuse hutten. Wat begon met tien houten frames groeide in vijf dagen uit tot een mini-dorpgemeenschap.

Onder het motto ‘Ontwerpen voor de samenkomst van mensen binnen een specifieke context’ zette Studio Rocco Verdult in opdracht van de gemeente het HutHuisjes-project op: in een oude wijk - de Kruidenbuurt - en in een nieuwe wijk - Meerhoven. Het project in Meerhoven werd ondersteund door Buurtvereniging Grashoek. Studio Rocco Verdult heeft onlangs een korte film uitgebracht met veel leuke beelden van het project in Meerhoven en de Kruidenbuurt.

De film is begin deze maand vertoond tijdens de Algemene Ledenvergadering van buurtverenging Grashoek, maar is nu ook via YouTube te zien. Buurtvereniging Grashoek treft momenteel voorbereidingen voor de tweede editie van het HutHuisjes-project. Meer informatie volgt later dit jaar.

Zie ook:

 
< Vorige   Volgende >
Joomla Templates by Joomlashack