A free template from Joomlashack

A free template from Joomlashack

Home arrow Laatste nieuws arrow Bestuurswijziging
Bestuurswijziging Afdrukken
Sunday 17 March 2013

Tijdens de Algemene Leden Vergadering van 5 februari jongstleden is het bestuur van Buurtvereniging Grashoek uitgebreid van drie naar vijf personen. Dat was een lang gekoesterde wens van de drie zittende bestuursleden, omdat we op deze manier de buurtvereniging op een efficiëntere manier kunnen gaan besturen. Niet alleen door uitbreiding met twee mede-bestuurders, maar ook doordat we de commissies op een andere manier vorm gaan geven.

Op 5 februari hebben de leden gestemd voor de nieuwe samenstelling van het bestuur, en dat ziet er nu als volgt uit:

 RenéRené van den Munckhof, voorzitter – René is al sinds de oprichting als voorzitter aan de buurtvereniging verbonden. De afgelopen jaar heeft hij de dubbelrol van voorzitter en voorzitter activiteitencommissie vervuld.
 GeertGeert van Buul, secretaris / penningmeester – Ook Geert is al sinds de oprichting bestuurslid. Oorspronkelijk als penningmeester begonnen, is de functie van secretaris ook door hem vervuld. Aangezien in een kleine vereniging als de onze deze werkzaamheden deels overlappen, heeft het bestuur besloten om deze functie te combineren.
 RubenRuben Trieling, bestuurslid – Ruben is één jaar korter dan René en Geert als bestuurslid actief binnen de vereniging. Ruben richt zich met name op alles wat te maken heeft met gemeente, provincie en rijk – maar ook bijvoorbeeld op actuele kwesties als de stadsverwarming.
 MarjetMarjet Osse, bestuurslid – Marjet is één van de twee dames die sinds 5 februari het bestuur versterken. Ze is geen onbekende binnen de vereniging, omdat ze al jarenlang lid is van de activiteiten-commissie.
 NathalieNathalie de Munk, bestuurslid – Nathalie is ook op 5 februari toegetreden tot het bestuur. Ook voor Nathalie geldt dat ze geen onbekende is; binnen de commissie gemeentezaken mochten we al geruime tijd van haar diensten gebruik maken.
 

De rollen ‘voorzitter activiteiten-commissie’ en ‘voorzitter commissie gemeentezaken’ zijn met de nieuwe inrichting van het bestuur komen te vervallen.
Dat wil uiteraard niet zeggen dat we geen activiteiten meer organiseren, en ons niet meer inzetten voor het behartigen van uw belangen. Uiteraard blijven we dat doen met minstens dezelfde inzet als we dat al jaren doen, alleen verplaatsen we de aansturing vanuit de commissie-voorzitters naar het bestuur.

Op die wijze hopen we maximaal gebruik te kunnen maken van de kennis, kunde en beschikbare tijd van de bestuursleden. Daarbij blijven we natuurlijk gebruik maken van onze pool van actieve leden, die zich eerder al in de commissies ingezet hebben.

Heeft u vragen of opmerkingen over de nieuwe samenstelling van het bestuur? Dan kunt u die altijd per Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken aan ons kwijt.

 
< Vorige   Volgende >
Joomla Templates by Joomlashack