A free template from Joomlashack

A free template from Joomlashack

Home arrow Activiteiten arrow 22 september: buurtfeest
22 september: buurtfeest Afdrukken
Saturday 24 August 2013

EindeZomerFestijnEindelijk is het programma bekend voor het Einde Zomer Festijn van 2013.
De datum stond natuurlijk al lang vast, maar aan de inhoud wordt tot het laatste moment gesleuteld, om het een zo leuk mogelijke dag te maken. Het onderdeel dat ons het meest kwelt, omdat we daar de minste invloed op hebben, is de onderhandeling met de weergoden. Maar dat zal wel goed komen.

Hier vindt u de flyer met meer informatie.

Zondag 22 september beginnen we rond 15.00 uur in het hart van de Grashoek: het speeltuintje tussen Grasstrook en Grasplantsoen. Voor iedereen hebben we een kopje koffie, thee of een glaasje ranja - uiteraard met een lekker koekje.
Meteen daarna zullen we starten met onze funbike- en skelterraces; de organisatie heeft een aantal voertuigen naar de Grashoek gehaald om een parcours op af te leggen. Uiteraard is het ook mogelijk om met de eigen, vertrouwde op menskracht aangedreven skelter mee te doen!
Voor de niet-shelheidsfanaten hebben we precisie-opdrachten in het programma opgenomen: ringsteken en vallende stokken vangen.
En voor de kinderen hebben we het grootste springkussen dat ooit door de vereniging geplaatst is weten te reserveren: een kussen van maar liefst 45 vierkante meter!

Van al die activiteiten word je natuurlijk hongerig.
Daarom komt omstreeks 18.00 uur en onvervalste frietkraam naar de Grashoek, waar deelnemers onbeperkt friet en snacks kunnen eten. Wij zorgen voor een lekker drankje bij het eten.

De inschrijving voor dit evenement is inmiddels gesloten.
 
< Vorige   Volgende >
Joomla Templates by Joomlashack