A free template from Joomlashack

A free template from Joomlashack

Home arrow Activiteiten arrow Wegafsluiting Grasplantsoen 22 september wegens Einde Zomer Festijn
Wegafsluiting Grasplantsoen 22 september wegens Einde Zomer Festijn Afdrukken
Sunday 15 September 2013

WegwerkzaamhedenHet bestuur van de buurtvereniging heeft er dit jaar voor gekozen om het Einde Zomer Festijn op het Grasplantsoen te houden, omdat we in deze relatief brede straat een aantal mooie parcoursen voor de skelter en funbike-races uit kunnen zetten. Daarnaast is het Grasplantsoen centraal gelegen, en gebruiken we uiteraard de speeltuin en de energie-/ warmtecentrale weer als decor voor het springkussen, de kleinere activiteiten, de wedstrijd PSV-Ajax, het verzorgen van een drankje en het eten van frietjes. Alle activiteiten zijn op deze manier ook goed bereikbaar voor supporters en spelers.
Om eenieders veiligheid te waarborgen is het noodzakelijk dat wij het Grasplantsoen op 22 september afsluiten. De Gemeente Eindhoven heeft de buurtvereniging hiervoor een vergunning verleend: het evenement vindt zoals bekend immers plaats op de Autovrije Zondag.
Door de afsluiting zal er géén autoverkeer mogelijk zijn op het Grasplantsoen van ongeveer 15.00 tot ongeveer 18.00 uur.
Mocht u aan het Grasplantsoen wonen, en op deze zondag gebruik willen maken van uw auto, verzoeken wij u om uw auto uiterlijk zondag om 15.00 uur te parkeren buiten de afzettingen. Als u door een noodgeval uw auto toch nodig heeft tussen 15.00 uur en 18.00 uur; spreekt u dan een van de bestuursleden die aanwezig zijn op het terrein aan.

De bewoners van het Grasplantsoen zijn per brief ingelicht over deze afsluiting.

 
< Vorige   Volgende >
Joomla Templates by Joomlashack