A free template from Joomlashack

A free template from Joomlashack

Home arrow Activiteiten arrow De Route van de Sint is bekend!
De Route van de Sint is bekend! Afdrukken
Wednesday 20 November 2013

Route 2013Nu Sint en zijn Pieten in Nederland zijn, hadden wij natuurlijk de kans om Sint te vragen naar de route die hij af gaat leggen.

De Sint begint aan de Grasduin, ter hoogte van nummer 43. Daarna rijden we via de Grasbeemd en de Grasmat óm de Groenburch heen, dus over de Grasdreef - voor de huizen langs. Daarna draaien we terug over de Grassteppe, en gaan we de Grasmat weer op.

Dan hebben we iedereen op de Grasmat bezocht, en gaan we via Grasperk, Grasduin, Grasplantsoen en Grasstrook weer naar de Grasduin, om vervolgens via het Grastapijt en de Graskamp als laatste de Grassteppe te bezoeken.

Mocht u de wijk uit moeten tijdens de Sinterklaastocht, houdt u dan rekening met de route! Er is kans op filevorming en vertraging!

De kinderen van de oneven nummers aan de Meerhovendreef moeten zich verzamelen in de speeltuin tussen Grasbeemd en Meerhovendreef. Wij mogen niet met de stoet over de Meerhovendreef.

De bewoners van de Meerhovendreef worden verzocht zich aan de Grasbeemd te melden (achtertuin) voor het bezoek van Sint en de Pieten.

Tot zondag!

 
< Vorige   Volgende >
Joomla Templates by Joomlashack