A free template from Joomlashack

A free template from Joomlashack

Home arrow Laatste nieuws arrow Contributie 2014
Contributie 2014 Afdrukken
Sunday 02 March 2014

Update: Nog 24 leden hebben de contributie niet voldaan voor dit jaar. De leden die het aan gaat, hebben inmiddels een eerste herinnering gekregen. Betaal voor 7 april, of lever de machtiging voor automatische incasso in bij de penningmeester.

Dank u wel!

 Vorige week heeft uw penningmeester bij alle leden een brief afgeleverd, met daarin het verzoek om de contributie voor het kalenderjaar 2014 te voldoen.

Ook dit jaar, en dat is niet veranderd sinds de oprichting, bedraagt de contributie weer €15,00 per kalenderjaar per huishouden.

Nieuw is dat u vanaf dit jaar ook kunt kiezen voor autmatische incasso. Dat kost u nu een wandelingetje naar de penningmeester om de machtiging in de brievenbus te doen, maar scheelt u in de komende jaren telkens weer tijd en moeite, omdat we het dan automatisch kunnen incasseren. Uiteraard is het overmaken van de contributie op onze bankrekening (NL15INGB0003284946) ook nog steeds mogelijk.

Gelukkig heeft een groot aantal leden al aan het verzoek tot betalen voldaan, of een machtiging ingeleverd. Als u de machtiging heeft ingeleverd, krijgt u binnen nu en twee weken een kopie van de machtiging voor uw administratie terug, en hoort u ook wanneer de incasso plaats zal vinden.

Mocht u willen betalen per incasso, maar de machtiging kwijt zijn, kunt u hem hier downloaden.

 
< Vorige   Volgende >
Joomla Templates by Joomlashack