A free template from Joomlashack

A free template from Joomlashack

Home arrow Activiteiten arrow 21 april: Pasen in de Grashoek
21 april: Pasen in de Grashoek Afdrukken
Sunday 30 March 2014

Pasen 2014Een van de tradities die onze jonge wijk nu al rijk is, is het jaarlijks paasfestijn. Natuurlijk mag dat evenement dan ook niet ontbreken op de evenementenkalender van dit jaar.

Omdat het speeltuintje aan het Grasplantsoen nu ook weer niet zó enorm groot is, dat alle kinderen daar lekker naar paaseieren kunnen zoeken, heeft de Paashaas eigenlijk twee gebeurtenissen in één verzonnen voor dit jaar.

De kinderen tot en met 6 jaar blijven in de speeltuin om daar paaseieren te zoeken; de oudere kinderen – van 7 tot en met 11 jaar – hebben een iets groter gebied rondom de speeltuin (Grastapijt, Grasstrook, Grasplantsoen en Grasperk) tot hun beschikking voor een heuse PaasPuzzelTocht.

Wat precies de bedoeling is, houden we nu nog even voor ons. Dat vertellen we tweede paasdag pas.

Lijkt het je leuk om mee te doen? De inschrijving is geopend!

Inschrijven kan door de strook uit de huis-aan-huis bezorgde flyer in te leveren bij René of Geert. Inschrijven kan natuurlijk ook gewoon per e-mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken . Vergeet niet om naam, adres en leeftijd te vermelden van de kinderen!

We zien iedereen graag op 21 april om 10.30 uur in de speeltuin.

Onze vrienden van superdirect.com zorgen dit keer voor de koffie, thee, ranja en de versnaperingen.

 
< Vorige   Volgende >
Joomla Templates by Joomlashack