A free template from Joomlashack

A free template from Joomlashack

Home arrow Laatste nieuws arrow Samenwerkende bewonersorganisaties Meerhoven
Samenwerkende bewonersorganisaties Meerhoven Afdrukken
Sunday 29 June 2014

Diverse bewonersorganisaties in Meerhoven, waaronder Buurtvereniging Grashoek, hebben zich verenigd in Samenwerkende Bewonersorganisaties Meerhoven. Samen organiseren wij regelmatig activiteiten voor jong en oud, zoals de aankomst van Sinterklaas in onze wijk en de Meerhovendag. Ook spannen wij ons in voor een leefbare woonomgeving. Bijvoorbeeld als het gaat om de inrichting van het park, buurtpreventie, parkeren en bereikbaarheid.

Waarom meerdere verenigingen?
Meerhoven bestaat uit verschillende buurten: Bosrijk, Grasrijk, Meerrijk, Waterrijk en Zandrijk.
Iedere buurt heeft eigen specifieke kenmerken en bevindt zich in een andere bouwfase. Iedere vereniging richt zich in eerste instantie op de belangen van haar eigen buurt en organiseert kleinere activiteiten voor de eigen leden. We vinden elkaar rond Meerhovenbrede zaken. Samen zijn we proactief gesprekspartner richting gemeente, politie en andere instanties en organiseren we Meerhovenbrede activiteiten.

Word nu lid!
Een buurtvereniging staat of valt met haar leden. Hoe meer leden, hoe beter wij onze wijk kunnen vertegenwoordigen en hoe sterker wij staan. Als verenigingen kunnen we vaak meer bereiken dan individuele bewoners. Als lid kun je bovendien met het hele gezin gratis of tegen gereduceerd tarief deelnemen aan alle activiteiten van de vereniging in jouw buurt. Daarnaast sponsor je met het lidmaatschap Meerhovenbrede activiteiten. Lid worden van Buurtvereniging Grashoek is heel eenvoudig; klik links in het menu op 'lid worden'.

Vrijwilliger worden?
Wil je een actieve bijdrage leveren aan activiteiten of de leefbaarheid in jouw buurt? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Vele handen maken immers licht werk. Of het nu gaat om hand- en
spandiensten tijdens activiteiten of om deelname aan gesprekken met gemeente en politie.
Schroom dus niet om je als vrijwilliger aan te melden via www.meerhoven.nl/vrijwilligerworden.

Meer informatie?
Kijk voor alle informatie op de bewonerssite www.meerhoven.nl.

 
< Vorige   Volgende >
Joomla Templates by Joomlashack