A free template from Joomlashack

A free template from Joomlashack

Home arrow Activiteiten arrow Einde Zomer Festijn
Einde Zomer Festijn Afdrukken
Friday 15 August 2014

EZF2014Alweer zo'n mooie traditie van Buurtvereniging Grashoek: het Einde Zomer Festijn.

Elk jaar als de zomer zijn laatste zonnestralen over de Grashoek uitstrooit, staat'ie in eenieders agenda. En zo is dat ook in 2014. Dit keer vindt het festijn op zondag 28 september plaats. We hebben een interessant programma voor u in petto:
Om 13.00 uur vertrekken we met de bus vanaf de Grassteppe naar Valkenswaard, waar we gaan kanovaren op de Dommel (we probeerden dat al eerder dit jaar, maar die moesten we wegens noodweer annuleren; we doen nu nog een poging).
Als we dan rond een uur of vijf terug zijn in de Grashoek, hebben we een live-muzikant voor u gecontracteerd die een spetterend optreden zal komen verzorgen.
Ook organiseren we een sportieve demonstratie, waarbij we uiteraard iedereen uitnodigen om er aan mee te doen.
En als afsluiting eten we met zijn allen onbeperkt frietjes en snacks bij onze mobiele snack kraam.

U ziet het: het wordt weer een fantastische dag!

Inschrijven is niet meer mogelijk, het evenement zit vol!
Uiteraard kunt u wel deelnemen aan de sportdemo of naar de artiest kijken!

Leden betalen voor het kanovaren €10,00 per volwassene. Kinderen varen gratis mee. (maximaal 2 volwassenen en 1 (of 2 kleinere) kinderen per boot; gaat een kind in een eigen boot, telt die als volwassene). Niet leden betalen €17,50 per volwassene. Wij zorgen voor vervoer naar Valkenswaard.

Onbeperkt frietjes en snacks eten kost voor leden €5,00 per persoon, kinderen tot 10 jaar eten gratis mee. Niet leden betalen €8,00 per persoon en €4,00 per kind tot 10 jaar. Eten bestellen kan, om teleurstellingen te voorkomen, alleen als je een door de organisatie verstrekt polsbandje om hebt. Dat krijg je op de dag zelf, nadat je betaald hebt.
Wij zorgen voor de drankjes. 
Luisteren naar de zanger, en mee doen aan de sport workshop is uiteraard gratis. 

 
< Vorige   Volgende >
Joomla Templates by Joomlashack