A free template from Joomlashack

A free template from Joomlashack

Home arrow Activiteiten arrow Het is Halloweeeeeeen!
Het is Halloweeeeeeen! Afdrukken
Wednesday 08 October 2014

Halloween31 oktober. Aan de overzijde van de Atlantische Oceaan is het een ware happening. En ook in Nederland begin je er steeds meer van te merken.

Halloween!

Ook wij willen dit jaar proberen om een feestje te maken van Halloween. We gaan Trick or Treat doen in de Grashoek. We roepen alle kinderen op om zich in hun allerengste kostuums te verkleden, en een rondje door de Grashoek te lopen. Afgelopen weekend is huis-aan-huis een flyer verspreid. Als die voor het raam of, nog beter, op de deur hangt - dan mogen er kinderen aan komen bellen voor Trick or Treat. Kiest u voor de 'trick', dan mogen ze een kattenkwaadje uithalen. Kiest u voor de 'treat', dan krijgen ze van u een versnapering (een snoepje of iets gezonds). Het is natuurlijk extra leuk als uw huis dan ook nog mooi (of heel eng) versierd is.

Trick or Treat is van 18.30 tot 20.00 uur; daarna mag er nog volop doorgefeest worden, maar stoppen de kinderen met aanbellen bij de huizen.

Zelf nog een super-goed idee voor dit festijn? Stuur ons een  Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
< Vorige   Volgende >
Joomla Templates by Joomlashack