A free template from Joomlashack

A free template from Joomlashack

Home arrow Laatste nieuws arrow Meerhoven zoekt verkeersregelaars
Meerhoven zoekt verkeersregelaars Afdrukken
Tuesday 21 October 2014
Ben jij ook zo enthousiast over de activiteiten die in Meerhoven (steeds vaker) worden georganiseerd en wil je hier graag je steentje aan bijdragen….dan zijn wij op zoek naar jou!!!

Voor een aantal activiteiten (denk aan de Avond Vierdaagse, Meerhoven24 en de intocht van Sinterklaas) zijn we op zoek naar verkeersregelaars.
Het enige wat we van je vragen is om via internet een instructie tot verkeersregelaar te volgen. Dit neemt ongeveer 30 tot 45 minuten in beslag. Daarna kun je dan een jaar lang ondersteuning bieden tijdens één of meer van deze gezellige activiteiten.
Het eerstkomende evenement is de intocht van Sinterklaas in Meerhoven, op vrijdag 21 november. We hebben dan van ongeveer kwart over zes tot half acht verkeersregelaars nodig. Maar ook voor de andere evenementen kun je je nu al aanmelden en de training volgen.
Lijkt het je leuk om je daarvoor in te zetten of wil je wat meer informatie, neem dan contact met ons op door een e-mail te sturen naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken .

 
< Vorige   Volgende >
Joomla Templates by Joomlashack