A free template from Joomlashack

A free template from Joomlashack

Home arrow Laatste nieuws arrow Automatisch lid van Bewonersvereniging Grasrijk
Automatisch lid van Bewonersvereniging Grasrijk Afdrukken
Sunday 15 February 2015

Tijdens de Algemene Ledenvergadering heeft het bestuur voorgesteld om leden van Buurtvereniging Grashoek automatisch lid te maken van de eind vorig jaar opgerichte Bewonersvereniging Grasrijk. Dit voorstel is tijdens de vergadering unaniem aangenomen. Na de betaling van de contributie zult u dan ook een welkomstbericht van Bewonersvereniging Grasrijk ontvangen. 

De reden dat het bestuur deze bijzondere constructie voorstelt, is eigenlijk heel eenvoudig. Als Buurtverenigingen kennen we grofweg twee werkgebieden: activiteiten en leefbaarheid. De activiteiten organiseren we in de Grashoek (met af en toe wat uitstapjes naar buiten samen met onze leden, denk aan het kano-varen). Daar willen we niets aan veranderen. We geloven dat we met deze relatief kleinschalige evenementen de bewoners bij elkaar kunnen brengen om plezierige momenten met elkaar te beleven.

Voor leefbaarheid is dat echter anders; in de Grashoek verandert niet meer zo heel veel; in de rest van Grasrijk wel - en dat heeft telkens ook zijn weerslag op ons als inwoners van de Grashoek. In de afgelopen jaren merkten we dat we meer en meer spraken over Grasrijkbrede en Meerhovenbrede zaken, zoals de parkeerproblematiek en de stadsverwarming. Daarom hebben we voorgesteld om die belangenbehartiging, die we eerst vanuit het Leefbaarheidsteam Grasrijk coördineerden, voortaan vanuit Bewonersvereniging Grasrijk te organiseren. Vanuit Buurtvereniging Grashoek zijn een aantal leden reeds actief binnen de belangenbehartiging vanuit Bewonersvereniging Grasrijk, om te borgen dat alle aandacht eerlijk verdeeld blijft, en kunt u zelf tijdens de ALV van Bewonersvereniging Grasrijk uw stem laten gelden.

 
< Vorige   Volgende >
Joomla Templates by Joomlashack