A free template from Joomlashack

A free template from Joomlashack

Home arrow Activiteiten arrow It's Halloween - lo - ween everybody!
It's Halloween - lo - ween everybody! Afdrukken
Sunday 16 October 2016
Halloween 2016Op 31 oktober is het Halloween in de Grashoek!

We roepen alle bewoners op om hun huis te versieren in Halloween stijl. 
En we roepen alle kinderen op om zich zo „eng“ mogelijk aan te kleden en langs de deuren te gaan voor de enige, echte Trick or Treat.
Als je de poster die in het weekend van 15 oktober in de Grashoek verspreid is, voor het raam of op de deur hangt, dan mogen de kinderen aanbellen voor Trick or Treat. Ga je voor de „trick“, waarbij de kinderen een kattekwaadje uit mogen halen, of wordt het een „treat“, waarbij de kinderen een versnapering (een snoepje of iets gezonds) krijgen als de deur wordt open gedaan.
Als je de deur open doet, hoef je natuurlijk zelf niet verkleed te zijn. 
Het mag uiteraard wel!
Geen poster ontvangen? Download hier dan de flyer.

We vieren Halloween van 18.30 tot 20.30 uur; daarna mag er uiteraard doorgefeest worden, maar stoppen we met Trick or Treat.

We houden hier op de website een lijst bij van huizen waar aangebeld mag worden, die lijst kan voor de trick-or-treat’ers als plattegrond gebruikt worden! 
Doe je mee, mail dan het adres door naar  Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken .
Als je alleen wilt lopen, dan hoef je je niet op te geven. 
 
We hebben wat vragen gekregen waarom we Halloween op maandag de 31e vieren. Dat heeft een aantal redenen: het is dan ook écht Halloween. Daarnaast zijn er veel andere buurten die Halloween vieren, waarbij vorig jaar aan ons gevraagd is om daar rekening mee te houden, en het wat te spreiden. We denken in deze maandag, waarbij de leerlingen van Basisschool 't Slingertouw zelfs midden in hun vakantie zitten, een goede dag te hebben gevonden.
 
< Vorige   Volgende >
Joomla Templates by Joomlashack