A free template from Joomlashack

A free template from Joomlashack

Home arrow Lid worden?
Lid worden? Afdrukken
Wednesday 27 August 2008
Lid worden van de buurtvereniging? Waarom?

Als lid van Buurtvereniging Grashoek kunt u niet alleen gratis of tegen gereduceerd tarief deelnemen aan onze activiteiten. We behartigen ook úw belangen richting onder andere de gemeente Eindhoven. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de projectgroep 'Geen A2 door Grasrijk', de ondersteuning van het leefbaarheidsteam, het buurtpreventieteam en de kwestie Essent; maar ook aan de parkeerproblemen in onze wijk en speelvoorzieningen voor de kinderen. Dat doen we samen met andere belangenbehartigers, verenigd in Bewonersvereniging Meerhoven. Daarom bent u als lid van Buurtvereniging Grashoek ook automatisch lid van Bewonersvereniging Meerhoven. 

Dat alles kunnen we alleen gezamenlijk doen, als één collectief! Niet alleen omdat deze zaken soms gewoon te duur zijn om met minder mensen te bekostigen, maar vooral ook doordat we heel Meerhoven vertegenwoordigen, worden we gezien als een volwaardige gesprekspartner. En dat willen we natuurlijk graag. De bewonersvereniging heeft inmiddels een stevige relatie met de gemeente Eindhoven opgebouwd. Voor u.

Als lid heeft u natuurlijk inspraak in de zaken waar we mee bezig zijn. U kunt altijd een van de bestuursleden aanspreken in de buurt, of u kunt een Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken  sturen. Ook indien u mee wilt helpen als actief (bestuurs)lid, kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Hoeveel contributie moeten we betalen, en wat doen jullie daar mee?
De contributie is tijdens de laatste Algemene Leden Vergadering voor het kalenderjaar 2018 voor het elfde achtereenvolgende jaar vastgesteld op €15,00 per huishouden per jaar.
Die €15,00 ziet u misschien niet helemaal terug.

Grofweg wordt uw €15,00 als volgt gebruikt:

  • €5,00 gaat naar de activiteitencommissie
  • €5,00 gebruiken we voor de overige kosten (nieuwsbrieven drukken, websites huren, administratie voeren, et cetera)
  • €5,00 gaat naar leefbaarheid in en om Meerhoven (Via bewonersvereniging Meerhoven)

De verdeling kan gedurende het jaar wat verschuiven. Tijdens de Algemene Leden Vergadering legt de penningmeester verantwoording af over inkomsten en uitgaven. 

 
En hoe kan ik lid worden?

Lid worden kan door een Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken te sturen. Vermeld in de mail uw naam en adresgegevens.
Wij sturen u dan een bericht terug met de mogelijkheden voor het betalen van de contributie.

Op het moment dat we uw contributie ontvangen hebben, zorgen we er voor dat u opgenomen wordt in ons ledenbestand, en dat u door ons geïnformeerd wordt over alles wat ons als buurtvereniging bezig houdt, en dat u de uitnodigingen voor onze activiteiten ontvangt.

 
Joomla Templates by Joomlashack