A free template from Joomlashack

A free template from Joomlashack

Home arrow Laatste nieuws arrow Brievenbus in de Grashoek
Brievenbus in de Grashoek Afdrukken
Friday 17 July 2009

 De Grashoek krijgt binnenkort een TNT brievenbus. Dat heeft TNT Post op 17 juli jl. aan buurtvereniging Grashoek kenbaar gemaakt. De brievenbus wordt geplaatst aan de Grasduin ter hoogte van de straten Grasbeemd en Grasperk.

 

Gezien de geïsoleerde ligging van de Grashoek en de slechte bereikbaarheid van de omliggende brievenbussen is een brievenbus geen overbodige luxe. Bewoners hebben de afgelopen tijd veelvuldig bij TNT Post gepleit voor plaatsing van een brievenbus. Steeds weer kregen zij te horen dat de verdeling van de brievenbussen voldoet aan de wettelijke richtlijnen.

 

Bewoners namen daarop contact op met buurtvereniging Grashoek die aanvankelijk de gemeente inschakelde om bij TNT Post aan te dringen op plaatsing van een brievenbus. Toen bemoeienis van de gemeente ook niets opleverde, heeft buurtvereniging Grashoek de problematiek rechtstreeks bij TNT Post aangekaart en het postbedrijf uitgenodigd om de situatie ter plaatse te bekijken. De buurtvereniging heeft daarbij benadrukt dat TNT Post weliswaar voldoet aan de wettelijke richtlijn dat een brievenbus binnen een straal van 500 meter beschikbaar moet zijn, maar dat dat nog niet betekent dat de brievenbussen op een logische of veilige wijze bereikbaar zijn.

 

Naar aanleiding van dit verzoek en de vele klachten uit de wijk heeft TNT Post de situatie in heel Grasrijk nog eens goed onder de loep genomen. TNT Post heeft daarbij erkend dat de situatie in de Grashoek niet optimaal is. Het postbedrijf heeft daarom besloten de brievenbussen in Grasrijk te verplaatsen zodat een evenwichtiger verdeling van brievenbussen ontstaat. Een van de brievenbussen komt in de Grashoek te staan.

 
< Vorige   Volgende >
Joomla Templates by Joomlashack